Wkład do gotowania na parze, sitko

Kami
Gadżety
31.03.2016 11:30
Wkład do gotowania na parze, sitko

Rozkładany wkład (sitko) do gotowania na parze. Dania gotowane na parze mają o wiele więcej składników odżywczych oraz zachowują naturalny smak i aromat. Wkład został stworzony dla wszystkich, którzy chcą gotować właśnie w ten sposób. Konstrukcja składająca się z kilkunastu metalowych segmentów z otworami. Segmenty rozchylają się jak płatki kwiatu, pozwalając dostosować wkład do garnków o różnej średnicy. Poczynając od garnków o średnicy 16 cm i minimalnej wysokości 10 cm. Złożony wkład, zajmuje niewiele miejsca w kuchennej szafce lub szufladzie. Nóżki o wysokości 2,5 cm, na których stoi wkład oddzielają go od dna garnka. Stal nierdzewna jest odporna na wysoką temperaturę, więc wkład może być zanurzony we wrzątku. Wkład ma uchwyt ułatwiający wyjęcie go z garnka. Należy pamiętać, że stal się nagrzewa, więc najlepiej użyć rękawicy kuchennej.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.aledobre.pl/18423,Wklad_do_gotowania_na_parze_sitko_srednica_14_cm__Ibili.html