Faszerowane muszle kaszą

Agnieszka
Makarony
01.03.2016 13:03
Faszerowane muszle kaszą

- 1 opakowanie makaronu muszle 3 kolory, - 1 szklanka kaszy jaglanej Kupiec, - 300 g mięsa mielonego, - 1 mała cukinia, - 1 cebula, - 1/3 czerwonej papryki, - 1/3 żółtej papryki, - 1/3 zielonej papryki, - 30 g żółtego sera, - 1/3 szklanki bulionu, - 2 łyżki natki pietruszki, - 2 łyżki ketchupu, - sól, - pieprz czarny, - bazylia. W rondelku gotujemy kaszę jaglaną- na szklankę kaszy dodajemy 2 szklanki wody i lekko solimy, gotujemy, aż do odparowania całej wody.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kolorowowkuchni.blogspot.com/2013/01/faszerowane-muszle-kasza.html