Masa:ananasy odsączamy kroimy w kostkę,do pozostałej po ananasach zalewy dolewamy wodę,tak ,żeby było 1 litr płynu dodajemy cukier,zagotowujemy,w pół szkl.wody rozpuszczamy budynie,wlewamy do gotującego się płynu i zagotowujemy cały czas mieszając,zdejmujemy z ognia i wsypujemy galaretki,mieszamy do rozpuszczenia,wkrajamy margarynę do gorącej masy i mieszamy żeby się rozpuściła, biszkopt rozkrajamy na dwa placki,na spodnim wylewamy połowę lekko przestudzonej masy na to wykładamy pokrojone ananasy i drugą część masy,na to kładziemy drugi biszkopt,wstawiamy do lodówki ,żeby stężało,po ok. godzinie ubijamy śmietanę,dodajemy cukier puder i śmietan fixy,wykładamy na wierzch naszego ciasta,i znowu do lodówki,najlepiej na noc albo kilka godz. gotowe!!! pyszne ciasto serdecznie polecam!!!!!