Składniki: 0,5 kg karkówki wieprzowej 200 g wątróbki drobiowej 250 g suchej fasoli 3 pomidory 2 cebule 2 papryczki chili (opcjonalnie) ok 1,5 l bulionu czosnek niedźwiedzi papryka ostra sól, pieprz Przygotowanie Fasolkę wsypujemy do garnka, zalewamy zimną wodą i odstawiamy na noc do namoczenia. Karkówkę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni, po chwili dodajemy cebulę pokrojoną w piórka. Wątróbkę oczyszczamy, podsmażamy na patelni, odstawiamy do wystygnięcia i kroimy w drobną kostkę. Kiedy karkówka stanie się miękka, dodajemy pomidory, wątróbkę, fasolkę i pokrojoną w kostkę paprykę.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://e-przepisykulinarne.pl/2015/09/gulasz-drwala/