Przepis na szybki, kryzysowy obiad, kiedy nie chce się iść do sklepu na zakupy, a coś zjeść trzeba 😉 Składniki: 2 pętka kiełbasy 2 cebule 250 g fasolki szparagowej (dałam mrożoną) 6-7 ziemniaków papryka czerwona 3 łyżki koncentratu pomidorowego łyżeczka mąki sól, pieprz papryka wędzona, bazylia, tymianek Przygotowanie Cebulę i kiełbasę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. Kiedy ziemniaki będą już prawie miękkie, dodajemy fasolkę i paprykę pokrojoną w paski. Ziemniaki obieramy, również kroimy w kostkę i dodajemy do kiełbasy.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://e-przepisykulinarne.pl/2015/08/warzywa-z-kielbasa-czyli-pyszny-pomysl-na-obiad/