Składniki Ciasto na około 10 naleśników 1 jajko 3 żółtka 1,5 szkl mąki 1,5 szkl mleka szczypta soli 2 łyżeczki cukru waniliowego Nadzienie 200 g twarogu półtłustego 1 łyżka cukru pudru 1/2 szkl zmiksowanych truskawek Krem kakaowy 400 ml mleka 1 budyń czekoladowy 1 łyżka kakao 2 łyżki cukru 100 g margaryny Mus truskawkowy ok 1 szkl zmiksowanych truskawek 1 galaretka truskawkowa 400 ml wody 1. Jeden lub dwa dzielimy na mniejsze kawałki i wypełniamy puste miejsca tak, aby całe dno było zakryte. 3. Budyń gotujemy na mleku z dodatkiem cukru i kakao. Musi mieć dużą zawartość tłuszczu bo inaczej krem się zważy, tak jak u mnie się stało. Ostrożnie wylewamy truskawkowy mus na krem i wstawiamy do lodówki. Warto poświęcić trochę czasu na przygotowanie by mile zaskoczyć rodzinę. Do miski wlewamy mleko, dodajemy jajko, żółtka, cukier oraz wanilię.