Nie będę się tutaj rozpisywała po prostu kawa + banany = deser porcja duża blacha ok 20 kawałków Składniki: spód 200 g herbatników 100 g masła 100 g zmielonych migdałów masa serowo - kawowa 3 banany 2 łyżki kawy rozpuszczalnej 1 op żelatyny do ciast 0,5 szklanki wody 250 g serka mascarpone 1 szklanka cukru pudru 500 ml śmietany 30 % krem 300 ml śmietany 30% 1 śmietan fix 3 łyżki cukru pudru 100 g gorzkiej czekolady Wszystkie składniki dostaniecie Wszystkie składniki dostaniecie tutaj Przygotowanie: spód Blachę wykładamy papierem pergaminowym. Jak krem zacznie powoli tężeć wykładamy na spód ciasta, wyrównując. krem Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej, delikatnie ostudzamy. Herbatniki kruszymy i łączymy je z migdałami oraz miękkim masłem, ciastem wykładamy spód blachy, dobrze dociskając. Śmietanę ubijamy na sztywna pianę i mączymy z mieszanką serową, cały czas mieszając dodajemy mieszankę kawową.