2 budynie waniliowe bez cukru (każdy na 500 ml mleka) – czyli 80 g proszku przygotowanie Jak przygotować spód bez pieczenia? Herbatniki zmiel za pomocą malaksera. Masło rozpuść. Następnie do herbatników dodaj masło (może być ciepłe) i wymieszaj. Powstałą masą wylep spód formy (proporcje są na kwadratową formę 24×24 cm – jeśli chcesz przygotować ciasto na dużą blachę, to zwiększ ilość składników 1,5 raza). Jak zrobić kremowy ser gotowany? Twaróg zmiel w maszynce do mielenia (najlepiej zmiel dwu lub nawet trzykrotnie). Jeśli nie posiadasz maszynki, możesz użyć blenera ręcznego i po prostu zblendować nim twaróg. Następnie do twarogu dodaj cukier …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://viagusto.pl/malinowe-ciasto-z-delicjami/