W mojej rodzinie często jemy gulasz zrobiony na różne sposoby, ostatnio robiłam z fasolką szparagową i chciałam się Wami podzielić przepisem, bo danie wyszło bardzo smaczne. 60 minut czas przygotowania 8 porcji Składniki: • 1 kg szynki wieprzowej • ½ kg fasolki szparagowej • 1 brokuł • 1 cebula • 2 ząbki czosnku • 200 g koncentratu pomidorowego • 1 łyżka mąki pszennej • Sól • 2 łyżeczki papryki słodkiej • Szczypta chili Sposób przygotowania: 1. Mięso krojem w kostkę, solę, smażę około 30 minut na rozgrzanym oleju. Doprawiam papryką słodką oraz chili. 2. Czosnek, cebulę obieram, drobno kroję, dodaję …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.kulinarnachwila.com/2022/07/gulasz-z-fasolka-szparagowa.html