Papryka faszerowana.

Obiad
23.08.2021 10:06
Papryka faszerowana.

Papryka faszerowana......mogę jeść, jeść i jeść :) Bardzo lubię. Teraz jest dobry czas żeby ją zrobić. Lubicie? Papryka przygotowana w ten sposób jest bardzo syta. Świetnie sprawdzi się na obiad. Można też zrobić w większej ilości na rodzinne przyjęcie. Wtedy lepiej wybrać mniejsze papryki. Ja użyłam papryki czerwonej, ale można zrobić inne kolory. Kolorowa będzie wyglądała efektowniej. Moją paprykę podałam z sosem pomidorowym, bo tak lubimy, ale spokojnie można ją jeść samodzielnie. Czasami do farszu dodaję też kukurydzę. Składniki: 4 duże papryki czerwone 1 kulka sera mozzarella Farsz: 400 g. mięsa mielonego (miałam szynkę) 1 woreczek ryżu (100 g.) 1 …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://agusiowesmakolyki.blogspot.com/2021/08/papryka-faszerowana.html