4. Ciemny spód biszkoptowy naponczować i przykryć masą z galaretki, powciskać w masę owoce (maliny) i przykryć jasnym biszkoptem. Obie mąki przesiać z proszkiem do pieczenia, stopniowo dodawać do masy jajecznej miksując na najmniejszych obrotach. Naponczować biszkopt i przykryć masą z mascarpone (zostawić część masy do obsmarowania wierzchu i boków), powciskać w masę kawałki brzoskwiń. Dobrze schłodzoną śmietankę ubić na sztywno, podzielić na dwie części (jedna odrobinę większa). 2. Biszkopty jasny: jajka ubić z cukrem na puszysty krem. Białka ubić na sztywno, następnie partiami dodawać cukier i po 1 żółtku. Ciasto przełożyć do tortownicy, piec w 180 st.C przez ok. 40 minut. Składniki: Masy: 1. Biszkopt ciemny: spód tortownicy wyłożyć papierem do pieczenia.