5 Sztuk * Pieczarki 250 g * ser 150 g * garść natki pietruszki * sól * pieprz * słodka mielona papryka * olej do smażenia * łyżka masła * bułka tarta * jajko Przygotowanie: Kotlety nacinamy nożem do połowy tak aby powstała kieszonka do faszerowania. W rondelku rozpuszczam łyżkę masła i podsmażam na nim pieczarki pokrojone w kostkę. Gdy farsz ostygnie dodajemy starty lub drobno pokrojony ser oraz posiekaną pietruszkę. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na złocisty kolor. Nakłuwamy je widelcem a następnie przyprawiamy solom, pieprzem oraz słodka papryką. Zapraszam do oglądania materiału z przygotowań oraz subskrybowania mojego kanału
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kulinarneeprzygody.blogspot.com/2018/01/kieszonki-schabowe-z-pieczarkami-serem.html