Kotlety z płatków ryżowych

Monika
Obiad
19.02.2018 15:53
Kotlety z płatków ryżowych

Drukuj Ocena: 4.8 /5 ( 65 głos/y ) składniki 200 g płatków ryżowych + 170 ml gorącej wody 1 łyżeczka jarzynki warzywno – ziołowej 1 łyżeczka pomidorów suszonych z czosnkiem i bazylią 1 cebula 1 mała marchewka (100 g) 1 ząbek czosnku sól himalajska oliwa lub olej ew. bułka tarta przygotowanie Płatki ryżowe zalej gorącą wodą, przykryj i odstaw na 15 minut. Przygotowałam z nich bardzo proste, szybkie i tanie kotlety – przepis jest wegański i bezglutenowy 🙂 Aby kotlety smakowały naprawdę pysznie warto postarać się o dobrą jakość płatków ryżowych i przypraw. Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik). Płatki ryżowe najczęściej jadamy na słodko, jednak na słono także smakuję świetnie! Link do sklepu: https://www.soul-farm.pl/ Kotlety z płatków ryżowych Zapraszam Was do zajrzenia na stronę sklepu – może znajdziecie coś dla siebie?

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://viagusto.pl/kotlety-z-platkow-ryzowych-weganskie-bezglutenowe/