Kulinaria

Metoda na łatwe i szybkie lepienie pierogów

Pierogi to jedna z ulubionych potraw Polaków i nie tylko. Można je faszerować na dowolny sposób. Tylko jak w krótkim czasie zrobić dużą ilość tego dania? Jest sposób na błyskawiczne „lepienie” pierogów. Będziesz zaskoczona!

Robienie pierogów wymaga cierpliwości i czasu. Na proces składa się:
1. wyrobienie ciasta
2. faszerowanie
3. lepienie

Jak przyspieszyć sobie proces lepienia pierogów?
Zobacz poniższy film a wszystko stanie się jasne… i prostsze!

Teraz pierogi mogą trafić do garnka, a potem na talerze! Smacznego!

Fot. http://kawawszklance.blogspot.com/2014/08/russskieeee-pierogi.html

 

Popularne artykuły

Masz taki zapis w umowie? Jeśli tak to zyskasz dodatkowy dzień wolny!

NATURALNY DOMOWY ANTYBIOTYK! Idealny na okres przeziębień!

Świąteczne prezenty w Kontigo