To koniec związku Shawna Mendesa i Camili Cabello i Shawna Mendesa? Opublikowali oświadczenie

Camila Cabello i Shawn Mendes wydali oficjalne oświadczenie na temat swojego związku. Czy to koniec ich relacji?

Związek Camili Cabello i Shawna Mendesa

Camila Cabello i Shawn Mendes poznali się w 2014 roku podczas koncertu Austina Mahone. Oboje wtedy bowiem otwierali wspomniany koncert.

Jednak na samym początku między nimi nie zaiskrzyło. Zaczęli się spotykać dopiero dwa lata temu. Nagrali razem też dwie piosenki: "I Know What You Did Last Summer" oraz "Seniorita", które okazały się ogromnymi hitami.

Shawn Mendes i Camila Cabello są uwielbiani przez fanów. Ich związek sprawił, że fani zachwycali się nimi jeszcze bardziej i stawiali ich za wzór udanej relacji.

Niestety, z oświadczenia, które napisali dowiadujemy się, że związek muzyków dobiegł już końca. Jednak pragną pozostać w dobrych stosunkach.

Dodali, że zaczęli swoją swój związek jako najlepsi przyjaciele i nadal nimi pozostaną.

“Zdecydowaliśmy się zakończyć nasz romantyczny związek, jednak nasza miłość do siebie nawzajem, jako do drugiego człowieka jest silniejsza niż kiedykolwiek - zaczęli. Rozpoczęliśmy nasz związek jako najlepsi przyjaciele i nadal nimi będziemy będziemy. Bardzo doceniamy wasze wsparcie od samego początku. Camila i Shawn - czytamy w oświadczeniu umieszczonym zarówno na InstaStories Camili jak i Shawna.

Informacja o zakończeniu ich związku z pewnością była na fanów ogromnym zaskoczeniem. Przyglądając się z boku można było odnieść wrażenie, że są parą idealna i świetnie się dogadują.

Pochodzący z Kanady Shawn Mendes i Camila Cabello wielokrotnie pokazywali się razem, całując i przytulając. Wokalistka podkreślała, ile zawdzięcza swojemu partnerowi, mówiąc m.in. o tym, jak pomaga jej w walce z problemami z odżywianiem.

Skalę zaskoczenia mógł zwiększyć dodatkowo fakt, że jeszcze dwa tygodnie temu para była złapana przez paparazzich na romantycznych wakacjach na Florydzie. Oboje obdarowywali się pocałunkami i okazywali sobie uczucia.

Popularne artykuły

Katarzyna Warnke jest w ciąży? Jej znajoma nie wytrzymała i zdradziła sekret!

Oszustwo na BLIK-a! Nie daj się nabrać!

Międzynarodowy Dzień Działań na rzecz Rzek: Jak Możemy Wspólnie Chronić Nasze Rzeki