Taco z Tofu, Kapustą i Salsą z Brzoskwini

Joanna
Zapiekanki
01.06.2017 3:32
Taco z Tofu, Kapustą i Salsą z Brzoskwini

Taco z dodatkiem produktów bogatych w składniki odżywcze i związki organiczne tworzy idealną kombinacje smaków, zapachów, kolorów odpowiednich dla ciała i zmysłów. Pełnoziarnisty Tortila Wrap ( lekko podpieczoy) Na lekko podpieczony taco wrap nakładamy kapuste, marchew, tofu, salsę z brzoskwini i awokado. Przepis na Taco z Tofu, Kapustą i Salsą z Brzoskwini Tofu Wtedy jedzenie staje się czymś więcej niż tylko jedzeniem bo zaczyna być formą wspólnego odpoczynku, skupienia, budowania więzi i delektowania się smakiem. Smak kapusty i tofu jest idealnie połączony ze smakiem świeżej i soczystej brzoskwini, aromatycznej kolendry i kwaśniej limonki. Indole mają działanie chemoprewencyjne – czyli działanie które może hamować, odwracać lub opózniać procesy rozwoju komórek rakowych. Smażymy na małej ilości oleju do czasu, aż tofu się zarumieni.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://harmoniacialaiumyslu.wordpress.com/2017/05/20/taco-z-tofu-kapusta-i-salsa-z-brzoskwini/