Zapiekana pierś z brokułami w cieście francuskim

Monika
Przekąski
05.05.2017 9:59
Zapiekana pierś z brokułami w cieście francuskim

Polecam z Lidla, albo z Biedronki, takie w formacie XXL. pierś z kurczaka, podwójna brokuły ser feta lub mozarella, lub żółty ser – w zależności od tego, jak bardzo chcecie odchudzić swojego kurczaka w cieście Kurczak w cieście francuskim ma wyglądać tak, jak na moim zdjęciu (smakować też powinien tak samo ;)) SMACZNEGO! A z ciasta francuskiego robiliśmy jeszcze zawijańce. Pierś z kurczaka dzielimy na mniejsze kawałki, rozbijamy, osypujemy pieprzem i solą, układamy na nich różyczki brokuła, i kosteczki fety lub innego sera (żółty można zetrzeć na tarce). Kurczak w cieście francuskim z brokułami, poleca się na danie główne. Jak zrobić kurczaka w cieście francuskim? Kurczak w cieście francuskim – składniki oczywiście, francuskie ciasto. Układamy całość na rozłożonym cieście francuskim i zwijamy wedle uznania. Ale od odrobiny francuskiego ciasta, jeszcze nikt nie umarł 😉 poza tym, dodatki są odchudzone, więc spoko oko.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://whatsup-gniezno.pl/2017/05/05/kurczak-w-ciescie-francuskim/