Włoska zupa pomidorowa z pomidorów z puszki

Karolina
Zupy
14.03.2018 14:29
Włoska zupa pomidorowa z pomidorów z puszki

Do tej zupy świetnie pasują wszelkiego rodzaju włoskie pierożki, szczególnie te nadziewane mieszanką mozzarelli, parmezanu, ricotty i gorgonzoli – ravioli, cappelletti, tortellini, tortelloni lub nawet nadziewane gnocchi. Kiedy zupa znowu się zagotuje, dodajemy sos Worcester i próbujemy – dodajemy do smaku soli, cukru i ostrego sosu chili – zamiast pieprzu. Po tym czasie wyławiamy łyżką cedzakową warzywa i blendujemy je ręcznym blenderem – wszystko razem ponownie łączymy w garnku i podajemy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.karointhekitchen.com/wege/wloska-zupa-pomidorowa-z-pomidorow-z-puszki/