Zapiekanki z rybą

Beata
Zapiekanki
16.05.2018 8:44
Zapiekanki z rybą

Składniki 4 bagietki krótkie 400 g filetów rybnych (dałam mintaja) 100 g żółtego sera 2 cebule 2 łyżki masła 1 ząbek czosnku 3 łyzki oleju sól pieprz 2 łyżki mąki ketchup Rybę oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i usmażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron na rumiano. Jeżeli przygotowaliście Państwo dania z moich przepisów to proszę podzielcie się swoją opinią w komentarzach. Ułożyć na nim plasterki cebuli, rybę pokrojoną w mniejsze kawałki i posypać obficie serem. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C do momentu aż ser się całkowicie rozpuści.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2018/05/zapiekanki-z-ryba.html

smak i uczucie

Beata