Jajka faszerowane szynką

Sylwia
Wielkanoc
12.04.2017 12:11
Jajka faszerowane szynką

Składniki: 3 jajka 50 g szynki drobiowej 3 – 4 sztuki suszonych śliwek 2 łyżeczki musztardy 2 łyżeczki tartego chrzanu Przygotowanie: Jajka gotować przez 10 minut w słonej wodzie, wystudzić przelewając zimną wodą i obrać. Żółtko przełożyć do miseczki, dodać do niego pokrojoną w małą kostkę szynkę, posiekane śliwki, chrzan oraz musztardę. Jajka faszerowane szynką z dodatkiem chrzanu, musztardy i suszonej śliwki. Moje ulubione – ostre i ciekawe z smaku:) Najlepiej smakują polane sosem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kuchniawedwoje.pl/jajka-faszerowane-szynka/