Jajka faszerowane szynką i serem

Dominika
Śniadania
19.04.2017 19:30
Jajka faszerowane szynką i serem

Niestety nie zdążyłam go dodać przed Świętami, ale myślę że nic nie stoi na przeszkodzie by przygotować je sobie na kolację dowolnego dnia lub na rodzinną imprezę. Połówki jajek faszerowałam serkiem twarogowym typu almette i szynką wędzoną, a jako że były one na Wielkanoc to nie mogło zabraknąć również chrzanu, który nadał im intensywniejszego smaku oraz rzeżuchy, dzięki której pięknie się prezentowały. Składniki Ilość: 6 porcji 6 jajek 40 g naturalnego serka twarogowego typu almette 50 g szynki wędzonej 1 łyżka jogurtu 1 łyżeczka chrzanu rzeżucha sól, pieprz do smaku Pozostając nadal w klimacie świątecznym dodaję przepis na faszerowane jajka.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://lanika.pl/jajka-faszerowane-szynka-i-serem/