Tosty z boczkiem, brie i karmelizowaną cebulą

Malgorzata
Śniadania
25.01.2017 9:23
Tosty z boczkiem, brie i karmelizowaną cebulą

Ingredients: 250 g bacon, cooked until crisp 100 g brie cheese, sliced 4 slices of bread Ingredients for caramelised onion: 3 large onions, sliced 2 tablespoons of oil ½ teaspoon salt 4 tablespoons brown sugar 2 tablespoons red wine vinegar Preparation: To make the caramelised onions, heat a large frying pan over medium heat then sauté the onions in the oil with the salt until soft and golden. Składniki na karmelizowaną cebulkę: 3 duże cebule, pokrojone w plasterki 2 łyżki oleju ½ łyżeczki soli 4 łyżki brązowego cukru 2 łyżki octu z czerwonego wina Przygotowanie: W celu przygotowania karmelizowanej cebulki, rozgrzej dużą patelnię z olejem na średnim ogniu, wrzuć cebulę, posól i smaż do miękkości i zarumienienia. W celu przygotowania tostów, wysmaruj masłem jedną stronę czterech kromek, następnie na dwie, na stronie bez masła, wyłóż cebulę, na nią ser i boczek i przykryj kromkami stroną masłem do góry. Składniki: 250 g boczku, plasterki podsmażone na chrupiąco 100 g sera brie, pokrojonego w plastry 4 kromki ulubionego chleba Te pyszne kanapki z chrupiącym boczkiem, serem brie i na szybko karmelizowaną cebulką są po prostu obłędne! Scroll down for recipe in English Tosty z boczkiem, brie i karmelizowaną cebulą (2-3 porcje) Jak mam pod ręką figi to też je w nie upycham, bo też doskonale komponują się z resztą składników. English version Bacon, brie and caramelised onion grilled sandwich (2-3 servings)