Wędlina drobiowa z pieczarkami z szynkowara

Anna
Śniadania
27.04.2016 17:21
Wędlina drobiowa z pieczarkami z szynkowara

- ok 70 dag piersi z kurczaka - ok 15 dag pieczarek - 3-4 ząbki czosnku - sól,pieprz - 1 czubata łyżeczka przyprawy John - 1 czubata łyżeczka przyprawy Kebabczeta - 1,5 łyżeczki żelatyny Oczyszczone i pokrojone pieczarki smażymy na maśle(musi być klarowane),ma to trwać krótką chwilę(ok 3-5 min),chodzi tylko o to by wypuściły swój piękny aromat. Wszystkie przygotowane składniki ze sobą mieszamy,dodajemy sól,pieprz,czosnek,przyprawy oraz żelatynę...

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://jaworskaanna7.blogspot.com/2016/04/wedlina-drobiowa-z-pieczarkami-z.html

Niespełnione zdolności kulinarne

Anna