Sałatka z pstrągiem, mango i czerwoną kapustą

Agnieszka
Sałatki
17.01.2018 7:58
Sałatka z pstrągiem, mango i czerwoną kapustą

Polecamy Wam ten przepis jako nową wersję sałatki z czerwonej kapusty oraz sposób na podanie wędzonego pstrąga, któremu saute brakuje wyrazu (w przeciwieństwie np. do wędzonego węgorza czy dorsza). Sałatka z czerwonej kapusty jakiej nie znacie Każdy zna starą, dobrą surówkę z kiszonej czerwonej kapusty. Krok 3 Wykładamy na talerze posiekane warzywa i mango, na wierz kładziemy kawałki pstrąga, polewamy dresingiem i podsypujemy pietruszką. Gotowe! My lubimy piec czerwoną kapustę, ale najbardziej kochamy ją na surowo – w tej sałatce. Jeśli Agnieszka, która generalnie nie przepada za rybami, zakochała się w tej sałatce, to znaczy, że naprawdę jest warta spróbowania. Łyżeczka miodu 2 łyżki oleju 4 łyżki soku z cytryny Sprawdź też inne oryginalne przepisy na sałatki. Przygotowanie: Krok 1 Kapustę kroimy w cienkie piórka, a mango w kostkę. Z cukinii wycinamy maszynką spaghetti, a jeśli nie mamy takiego urządzenia, kroimy w półksiężyce.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://niedzielnykucharz.pl/sroda-salatka-z-czerwonej-kapusty-z-pstragiem/