Dip wiosenny pikantny

Małgorzata
Przekąski
13.04.2016 22:57
Dip wiosenny pikantny

Składniki 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 2 łyżki posiekanego koperku 2 łyżki posiekanego szczypiorku 2-3 rzodkiewki 3-4 marynowane kurki lub inne grzyby 1-2 ząbki czosnku 3/4 szkl jogurtu naturalnego 1/2 szkl śmietany 12 % 1/2 szkl majonezu sól ( najlepiej himalajska) pieprz kolorowy papryka słodka i ostra w proszku 1. 2. Dodajemy pokrojone w drobną kostkę grzybki i czosnek, starte na tarce rzodkiewki oraz poszatkowaną zieleninę. Pikantny, lekko czosnkowy smak dipu doskonale komponuje się z łagodnymi przekąskami.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://fiolkowakuchniamalgorzaty.wordpress.com/2016/04/13/dip-wiosenny-pikantny/

Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty

Małgorzata

facebook