Jajka faszerowane tuńczykiem

Przekąski
02.06.2020 14:17
Jajka faszerowane tuńczykiem

…na śniadanie …na kolację …dla gości …na imprezę …na Wielkanoc Jajka jadamy bardzo często, czasem na twardo, czasem na miękko, sadzone lub pod postacią omletu. Jeśli chcesz, by danie wyglądało bardziej dekoracyjnie, możesz jajka ułożyć na liściach sałaty lub na zimnym sosie np. czosnkowym, pomidorowym, curry. Mogą również być podane gościom, na rodzinnej imprezie lub znaleźć się na stole wśród wielkanocnych potraw. Składniki: 4-5 jajek ugotowanych na twardo puszka tuńczyka w sosie własnym (170 g) 2-3 łyżki majonezu sól i pieprz

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kulinarnesos.com.pl/jajka-faszerowane-tunczykiemm/