Pasta jajeczna

Anna
Przekąski
15.03.2020 16:49
Pasta jajeczna

Składniki: 4 średnie jajka ugotowane na twardo 3 płaskie łyżki majonezu 1 łyżka śmietany kwaśnej 18 % 1 łyżeczka musztardy delikatesowej 1/2 łyżeczki soli Szczypta pieprzu Mały pęczek szczypiorku Opis Pasta jajeczna: Pasta jajeczna jest to pasta wykonana z jajek, która idealnie sprawdzi się jako dodatek na kanapki. Polecamy Wam również nasze inne przepisy na kanapki oraz inne przepisy na przystawki. Jednak w połączeniu z kilkoma podstawowymi składnikami staje się doskonałą i pyszną pastą na kanapki. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy ze sobą, aby wszystkie składniki dobrze się połączyły. Z pozostałych dodatków, możemy wykorzystać świeży szczypiorek, koperek, natkę pietruszki albo zieloną cebulkę. Następnie jajka siekamy nożem bądź rozgniatamy przy pomocy widelca. Jajka wystarczy tylko ugotować i następnie je rozgnieść lub utrzeć. Ale to nie jedyne składniki, które podkręcą smak naszej pasty. Jajka gotujemy na twardo.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://foodmagazine.pl/pasta-jajeczna/