Panierowane jajka faszerowane cioci Grażynki

Judyta
Przekąski
13.04.2019 10:46
Panierowane jajka faszerowane cioci Grażynki

Czas całkowity: 30 min. Panierowane jajka faszerowane Mój przepis na: Składniki: 5 szt jajek 1/2 pęczka szczypiorku 1 łyżka majonezu 2 łyżki bułki tartej 2 łyżki oleju 1 szczypta soli 1 szczypta pieprzu Sposób wykonania: Gotujemy jajka na twardo, studzimy Ostudzone jajka, przekrawamy ostrym nożem wzdłuż, na pół Wyjmujemy ostrożnie jajka ze skorupek (tak, by nie zepsuć skorupek) i drobno siekamy Dzisiaj już nie ma tego problemu, więc można zrobić i zjeść ile się chce, o ile nie dba się o linię… Ciocia wydzielała swój rarytas po sztuce na osobę, a ja tak bardzo miałam ochotę na więcej!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://myslipotarganej.pl/panierowane-jajka-faszerowane-cioci-grazynki/