Szparagi w cieście francuskim

Katarzyna
Przekąski
20.04.2018 11:49
Szparagi w cieście francuskim

Efekt był taki, że znikły jeszcze ciepłe w mgnieniu oka, więc na dniach będzie powtórka ;) Zwłaszcza, że danie to nadaje się na każdą porę dnia i smakuje nawet na zimno. Każdy posmarować roztrzepanym jajkiem, ułożyć na nim kolejno plaster szynki, po 3 szparagi na ukos, a na nich starty lub pokrojony parmezan. Szparagi w cieście francuskim Sezon na szparagi w pełni, więc korzystajmy ile się da, bo jak zwykle szybko się skończy. Składniki: płat ciasta francuskiego pęczek zielonych szparagów szynka gotowana lub suszona jajko parmezan oliwa sól, pieprz - Piekarnik nastawić na 220 stopni.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.wyzwaniakuchenne.pl/2018/04/szparagi-w-ciescie-francuskim.html