PIZZA NA WŁOSKIM CIEŚCIE Z PASSATĄ POMIDOROWĄ I SOSEM Z ROSZPONKI I CZARNUSZKI

Paulina
Obiad
11.07.2017 22:21
PIZZA NA WŁOSKIM CIEŚCIE Z PASSATĄ POMIDOROWĄ I SOSEM Z ROSZPONKI I CZARNUSZKI

DODATKI: 5 plasterków salami (pociętych w cienkie paski) starty żółty ser 1 cebulka 2 łyżeczki ziół prowansalskich SOS: PRZYGOTOWANIE: Drożdże zalewamy 3 łyżkami wody i dokładnie mieszamy. Gotowe ciasto odkładamy do wyrośnięcia na ok 2h. Pomidora wyparzamy w gorącej wodzie, obieramy ze skórki. Pieczemy w piekarniku ok. 20 minut w 200 stopniach C. Ciasto formujemy w kulę i zagniatamy ok 3-4 minuty.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://tomismaakuje.blogspot.com/2017/07/pizza-na-woskim-ciescie-z-passata.html