Surówka z czerwonej kapusty

Anna
Obiad
23.04.2017 12:28
Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z czerwonej kapusty z jabłuszkiem i koperkiem to idealna surówka do każdego obiadu, gorąco polecam ten prosty przepis :) - 1/2 małej czerwonej kapusty, - 1 małe jabłko (słodko-kwaśne), - 1 łyżeczka musztardy dijon, - ok. 2 łyżki majonezu (do smaku), - 1/2 soku z cytryny, - koperek (garść poszatkowanego), - przyprawy: sól, ew. cukier. Wykonanie: Kapustę ścieramy na tarce na grubych oczkach, następnie solimy i polewamy sokiem z cytryny.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://anamarisworld.blogspot.com/2017/04/surowka-z-czerwonej-kapusty.html
My space, my world. Ana Mari's World

My space, my world. Ana Mari's World

Anna

instagram

facebook