Ryba po grecku z ananasem i curry

Agnieszka
Obiad
21.03.2016 21:31
Ryba po grecku z ananasem i curry

bulionu z jednej kostki - puszka ananasów - 1 słoik papryki konserwowej - 2-5 łyżek magii - 8 marchwi - 6 ząbków czosnku - 4 łyżeczki cukru - 1 łyżeczka curry - 2 łyżki octu - łyżka mąki pszennej Składniki: - 1 kg filetów z morszczuka - olej - 4 jajka - 4 łyżki mąki ziemniaczanej - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - sól - pieprz - 1 szkl. Rybę pokroić na części, obtoczyć w panierce i smażyć na oleju na złoty kolor. - Tartą marchew (na dużych oczkach) oraz czosnek przeciśnięty przez praskę obsmażyć na oleju.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://cukiernia-pychotki.blogspot.com/2016/03/ryba-po-grecku-z-ananasem-i-curry.html