Kulki tuńczykowo-bananowe i do tego bezglutenowe

Kami
Obiad
28.01.2016 12:03
Kulki tuńczykowo-bananowe i do tego bezglutenowe

Nie bój żaby ;) Faktycznie banan jest dosyć słodki, a z kolei tuńczyk ma wybitnie mięsny, jak na rybę, smak. Można do nich zrobić dużą misę sałaty albo owinąć w pitę z pomidorem i odrobiną tzatziki. Na pewno wpadniesz na jeszcze inne smaczne pomysły :) Czasem pozornie niepasujące do siebie elementy to idealne połączenia, jak w życiu :) Ale uznaj banan po pierwsze jako nawilżacz ;) Po drugie jako element wiążący, jak jajko. Po trzecie jako środek odkwaszający (a wiadomo, że zakwaszenie organizmu to Twój wróg :D).

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.mniammniam.com/Kulki_tunczykowo_bananowe_i_do_tego_bezglutenowe-21139p.html