Stek z antrykotu wołowego ze świeżą pietruszką i masłem

Agnieszka
Obiad
09.03.2019 17:16
Stek z antrykotu wołowego ze świeżą pietruszką i masłem

- stopień wysmażenia medium ok. 3-5 min. z każdej strony - stopień wysmażenia medium well done – ok. 6-8 min. z każdej strony i dłużej . Smaż mięso bez dodawania tłuszczu w zależności jaki stopień wysmażenia lubisz: - stopień wysmażenia rare – smaż po 1-2 min. z każdej strony. - stopień wysmażenia medium rare po ok. 2-3 min. z każdej strony.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kolorowygarnek.wordpress.com/2019/03/09/stek-z-antrykotu-wolowego-ze-swieza-pietruszka-i-maslem/
kolorowygarnek.blog.pl

kolorowygarnek.blog.pl

Agnieszka

facebook