Tagliatelle z łososiem i szparagami

Makarony
27.05.2018 21:35
Tagliatelle z łososiem i szparagami

Składniki /2 porcje: – 6 zielonych szparag – 250 g makaronu tagliatelle – parmezan – 100 g filetu z pstrąga łososiowego – oliwa z oliwek – sól i pieprz – kilka pomidorków koktajlowych – cytryna Przygotowanie: Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente. Szparagi umyć, oderwać stare końcówki, posmarować oliwą z oliwek i ugrilować na patelni grillowej*. Szparagi kroimy na mniejsze kawałki i również mieszamy z makaronem. Jeśli nie mamy patelni grillowej szparagi możemy włożyć również do piekarnika z łososiem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.i-lovelife.pl/kuchnia/makaron-z-lososiem-i-szparagami/