Klops z jajkiem

Anna
Wielkanoc
06.04.2020 20:58
Klops z jajkiem

- 800 g mielonego mięsa z indyka - 3-4 łyżki bułki tartej - 4 jajka ugotowane na twardo - 2 jajka surowe - 2 łyżki musztardy - 2 ząbki czosnku - cebula - pęczek natki pietruszki - majeranek - sól,pieprz - 20 dag wędzonego boczku Mięso mielone połączyć z dwoma surowymi jajkami,bułką tartą,podsmażoną cebulką,czosnkiem,musztardą i przyprawić do smaku wg uznania. Następnie ułożyć na niej całe jajka i przykryć pozostałą częścią masy mięsnej.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://jaworskaanna7.blogspot.com/2020/04/klops-z-jajkiem.html

Niespełnione zdolności kulinarne

Anna