Burrito wrap na wiosnę

Obiad
22.05.2019 16:18
Burrito wrap na wiosnę

3 servings (1 has 600 kcal) time of preparation: 15 minutes (+ 30 minutes of cooking) Ingredients: tortillas: 265 g of wheat flour 160 ml of warm water pinch of salt stuffing: 100 g of rice 200 g of cooked sweet potato 1 teaspoon of smoked pepper salt and pepper to taste 1 tablespoon of oil 1 onion 3 cloves of garlic 1 pack of stir-fry sprouts 40 g of your favorite hummus 55 g of cherry jam Instructions: Start with preparing tortillas. Burrito wrap na wiosnę 3 porcja (1 ma ok. 600 kcal) czas przygotowania: ok. 15 minut (+ 30 minut gotowania) koszt: ok. 2,75 zł za porcję Składniki: tortilla: 265 g mąki pszennej 160 ml ciepłej wody szczypta soli farsz: 100 g ryżu 200 g ugotowanego słodkiego ziemniaka 1 łyżeczka wędzonej papryki sól i pieprz do smaku 1 łyżka oliwy 1 cebula 3 ząbki czosnku 1 opakowanie kiełków stir-fry 40 g ulubionego hummusu 55 g dżemu wiśniowego Wykonanie: Każdą rozwałkowujemy podsypując mąką i smażymy na suchej patelni ok. 2 minut z obu stron. Ciasto na tortillę dzielimy na 3 części. Spring Burrito Wrap Filled with sweet potatoes, rice, cherry sauce, hummus and sprouts. Then add the garlic, sprouts, sliced sweet potato, spices and fry for a while. Zagniatamy ciasto, zawijamy w woreczek i odstawiamy na 15 minut. Each roll out, sprinkle with flour and fry on a dry pan for about 2 minutes on both sides. Przekładamy kiełki do miseczki, a na oliwie podsmażamy cebulę do zeszklenia. Transfer the sprouts into the bowl, and fry the onions in the olive oil.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://rabarbarowo.pl/burrito-wrap-na-wiosne/