Malibu własnej roboty

Jolanta
Koktajle
01.12.2015 14:56
Malibu własnej roboty

Na pewno zagości u mnie od tej pory w barku na stałe 🙂 Składniki: 200 g wiórek kokosowych 1 szklanka spirytusu 1 puszka mleka skondensowanego słodzonego 1 puszka mleka skondensowanego niesłodzonego Wykonanie Wiórki kokosowe wkładamy do słoiczka zalewamy spirytusem i szczelnie zakręcamy. W ostatnich latach produkt Malibu otrzymał wiele prestiżowych wyróżnień; w latach 2003 – 2005 była to nagroda The Impact Magazine ‘Hot Brand’, a w roku 2006 Malibu uhonorowano za umacnianie marki i okrzyknięte zostało ikoną rynku. źródło: pl.wikipedia.org (Odwiedzono: 69 razy, wizyt w ciągu ostatnich 24 godzin: W 1893 roku niemieccy bracia Stades założyli na Barbados The West Indies Distillery destylarnię, której celem był eksport rumu do Niemiec, to właśnie w niej w wyniku połączenia karaibskiego rumu i ekstraktu kokosowego powstało Malibu. Gotowe do spożycia .. Na zdrowie !!! Kilka słów z Wikipedii o Malibu Historia Malibu rozpoczyna się na Barbados, wyspie położonej na Morzu Karaibskim w archipelagu Małych Antyli. Odstawiamy w ciemne, chłodne miejsce na minimum 3 dni jednak im dłużej stoi tym jest lepsze..

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.ugotujmycos.pl/likier-malibu/