Pasta Z Fasoli Z Suszonymi Pomidorami I Olejem Konopnym

Iwona
Fit
21.10.2019 19:32
Pasta Z Fasoli Z Suszonymi Pomidorami I Olejem Konopnym

in. w taki sposób będę go też wykorzystywać, myślę że równie dobrze będzie smakować też w sałatkach czy też surówkach :) Oleje konopny, oleje lniane, dyniowe czy inne, zdrowe produkty znajdziecie w sklepie in. w taki sposób będę go też wykorzystywać, myślę że równie dobrze będzie smakować też w sałatkach czy też surówkach :) Składniki: 200 ml fasoli czerwonej z puszki 3-4 suszone pomidory 1 i 1/2 łyżki oleju konopnego India 1/3 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki papryki wędzonej w proszku ewentualnie szczypta ostrej papryki plaster cebuli 1 ząbek czosnku 1. Olej konopny, nasiona konopi jak i rośliny znane były od bardzo dawna i wykorzystywane były nie tylko w kuchni, ale także w budownictwie czy wyposażeniu wnętrz. Ja na test wzięłam dzisiaj olej konopny i przygotowałam z nim pastę na pieczywko, ale zanim przeczytacie przepis to chce Wam jeszcze powiedzieć parę słów o właściwościach tego oleju. Jeśli pasta jest za gęsta to możemy dodać odrobinę jogurtu naturalnego lub wody lub oliwy spod pomidorów (jeśli pomidory były w oliwie) Pastę przed podaniem polewamy jeszcze olejem konopnym. Smakiem olej konopny przypomina Mi orzechy lub słonecznik, w zapachu jest nieco ziemisty, a potrawy dzięki jego dodatkowi stają się wyraziste i charakterne.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://gotowanietoproste.blogspot.com/2019/10/pasta-z-fasoli-z-suszonymi-pomidorami-i.html