Leczo wegańskie według dr. Ewy Dąbrowskiej

Agata
Fit
11.01.2018 6:52
Leczo wegańskie według dr. Ewy Dąbrowskiej

Nie będę się rozpisywać o szczegółach diety dr Ewy Dąbrowskiej, o wszystkim możecie poczytać tutaj -ale w dwóch słowach jest to post owocowo-warzywny, podczas którego można jeść tylko określone warzywa i owoce. Składniki: 2 duże czerwone papryki 2 cebule 2 ząbki czosnku 1 średnia cukinia 1 puszka pomidorów bez skórki 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól morska lub himalajska pieprz czerwona słodka papryka czerwona ostra papryka suszony tymianek opcjonalnie wędzona papryka Wykonanie: Istotne jest to, że warzywa są niskokaloryczne i w związku z tym można ich zjeść naprawdę sporo, więc nie odczuwamy po nich głodu. Istotne jest to, że warzywa są niskokaloryczne i w związku z tym można ich zjeść naprawdę sporo, więc nie odczuwamy po nich głodu. klik, ale w dwóch słowach jest to post owocowo-warzywny, podczas którego można jeść tylko określone warzywa i owoce. Z Nowym Rokiem postanawiamy z reguły coś zmienić w życiu i te zmiany w większości dotyczą naszego zdrowia i naszej kuchni. Do tej pory na naszym stole królowało leczo z kiełbasą lub parówkami, nigdy nie jadłam lecza wegańskiego i muszę przyznać, że jego smak bardzo miło mnie zaskoczył. W międzyczasie cukinię kroimy w półplasterki, wrzucamy ją do garnka, mieszamy i przykrywamy. Post wymaga samozaparcia - jak to dieta -, ale gdy widać efekty od razu ma się lepsze samopoczucie.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2018/01/leczo-weganskie-wedlug-dr-ewy.html