Rabarbarowe crumble bezglutenowe z migdałowo – owsianą kruszonką

Dorota
Ciasta
11.05.2020 10:53
Rabarbarowe crumble bezglutenowe z migdałowo – owsianą kruszonką

Rabarbarowe crumble bezglutenowe z migdałowo – owsianą kruszonką Składniki: 3 łodygi rabarbaru 4 łyżki erytrolu lub cukru 1 łyżeczka zmiażdżonego w moździeżu lub mielonego kardamonu 30 g mielonych migdałów 30 g mąki owsianej lub zmielonych płatków owsianych 20 g płatków migdałowych 50 g zimnego masła 30 g płatków róż mięta do ozdobienia Przygotowanie: Nie wiem czemu na blogu już dawno nie umieszczałam żadnego crumble – ostatnie jakie tutaj zawitały to crumble kokosowo – rabarbarowy i jabłkowy crumble owsiany – oba przepyszne, ale te zdjęcia! Rabarbarowe crumble bezglutenowe z migdałowo – owsianą kruszonką różaną z kardamonem to chyba najlepsze crumble jakie zrobiłam w życiu. Pieczony rabarbar z migdałowo – owsianą kruszonką Crumble to cudowny pomysł na śniadanie! Takie filmy zajmują bardzo dużo czasu, więc na pewno będą pojawiały się rzadziej niż posty na blogu, ale mam nadzieję je wrzucać. Pierwszy raz nagrałam film z przygotowania krok po kroku i założyłam swój kanał na YouTubie. A teraz – skoro już obejrzeliście, jakie to proste – lecimy ze szczegółowym przepisem! Rabarbar kroimy w małe kawałki, mieszamy z 2 łyżkami erytrolu i kardamonem. także będzie mi ogromnie miło, jeżeli zasubkrybujecie mój kanał – możecie znaleźć go tutaj. Mieszamy w palcach składniki kruszonki: masło, zmielone migdały, mąkę owsianą i 2 łyżki erytrolu. Kwaskowaty rabarbar idealnie współgra z intensywnym smakiem kardamonu i łagodnością migdałów. Film z przygotowania krok po kroku!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://flymetothespoon.com/rabarbarowe-crumble-bezglutenowe-z-migdalowo-owsiana-kruszonka-film/