Makaron z kurczakiem, pieczarkami i estragonem

Makarony
20.08.2017 18:47
Makaron z kurczakiem, pieczarkami i estragonem

Składniki: 1 podwójna pierś kurczaka 30 dag makaronu (ozdobne kolanka) 1 cebula 25 dag pieczarek 50 ml sos sojowego 3 ząbki czosnku 2 łyżki masła 3 łyżki suszonego estragonu 40 dag śmietany 18% oliwa z oliwek sól, pieprz natka pietruszki Smażymy na niej na złoty kolor mięso. Kurczaka zdejmujemy z patelni a na jego miejsce dodajemy masło, pieczarki i cebulę. Sposób wykonania: Mięso myjemy i kroimy na małe kawałki. Wszystko razem smażymy na złoty kolor.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://qchniapoprostu.blogspot.com/2016/09/makaron-z-kurczakiem-pieczarkami-i.html