ZDROWA PASTA KANAPKOWA Z CIECIERZYCY I SZPINAKU

Daria
Śniadania
05.06.2017 17:38
ZDROWA PASTA KANAPKOWA Z CIECIERZYCY I SZPINAKU

Zdrowa pasta kanapkowa z ciecierzycy i szpinaku 2017-06-05 16:59:47 Oceń Zapisz przepis Drukuj Składniki 240 g ciecierzycy (ugotowanej lub odsączonej i przepłukanej z puszki) 1 garść młodego szpinaku 80 g fety sok z 1/2 cytryny 50 g suszonych pomidorów pieprz i papryka w proszku (ostra i słodka) Znów jest prosto, szybko, pysznie i zdrowo 😀 Taką pastę możecie wykorzystać nie tylko do chleba, ale też np. jako nadzienie do tortilli czy dip do maczania surowych warzyw.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.powiedzdietomnie.pl/2017/06/zdrowa-pasta-kanapkowa-ciecierzycy-szpinaku.html