Zdrowe batony owsiano- orzechowe

Patrycja
Desery
31.05.2017 10:35
Zdrowe batony owsiano- orzechowe

banan bardzo dojrzały 1 szt, orzechy włoskie drobno posiekane pół szklanki, płatki owsiane pół szklanki, sok z limonki 1 łyżeczka, masło orzechowe 1 łyżka, polewa: Banana rozgniatamy widelcem na papkę, dodajemy sok z limonki, masło orzechowe oraz podpieczone płatki i orzechy. Banana rozgniatamy widelcem na papkę, dodajemy sok z limonki, masło orzechowe oraz podpieczone płatki i orzechy. Pieczemy w 170 stopniach przez 10 min, co jakiś czas płatki i orzechy należy pomieszać, aby równomiernie się podpiekły. Pieczemy w 170 stopniach przez 10 min, co jakiś czas płatki i orzechy należy pomieszać, aby równomiernie się podpiekły. W garnku rozpuszczamy czekoladę z dodatkiem 1,5 łyżki wody lub możemy rozpuścić ją na parze.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kulinarneodslonypati.blogspot.com/2017/05/zdrowe-batony-owsiano-orzechowe.html