Pyszne pasty jajeczne na Wielkanoc, w wersji fit

Fit
04.04.2017 20:08
Pyszne pasty jajeczne na Wielkanoc, w wersji fit

Pasta jajeczna z awokado Czego potrzebujemy? – 1 dojrzałe awokado – 3 jajka ugotowane na twardo – 1 łyżka jogurtu naturalnego – 1 łyżeczka soku z cytryny – sól i pieprz do smaku Jak zrobić? Pasta jajeczna z tuńczykiem Czego potrzebujemy? – puszka tuńczyka w sosie własnym – 3 jajka ugotowane na twardo – 2 łyżki jogurtu naturalnego – sól i pieprz do smaku ( opcjonalnie można dodać ogórka kiszonego) – 3 jajka ugotowane na twardo – 1 łyżka jogurtu naturalnego – szczypiorek (lub rzeżucha) – sól i pieprz do smaku Proste i szybkie dekoracje z jajek gotowanych na wielkanocny stół Wielkanocna babka w wersji fit! Naturalne barwniki na farbowanie jajek! Jeśli lubicie ogórki kiszone, proponujemy pokroić je na małe kostki i dodać do powstałej pasty jajecznej! Jajka należy obrać i pokroić na małe kawałki. Dzisiaj przedstawiamy Wam nasze propozycje na 3 pasty jajeczne w wersji fit. Awokado należy obrać i pokroić na małe kostki. Jajka pokroić na małe kawałki, bądź rozgnieść widelcem. Idealny do wykorzystania nie tylko na Wielkanocne śniadanie! 1.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://czynnikipierwsze.com/pyszne-pasty-jajeczne-wielkanocne-sniadanie/