Kebabki nie tylko na grilla

Małgorzata
Obiad
01.04.2017 10:12
Kebabki nie tylko na grilla

Składniki: 600g mięsa mielonego u mnie z łopatki wieprzowej ale może też być mieszane 2-3 płaskie łyżki czerwonej papryki w proszku 1 spora łyżeczka kuminu czy inaczej kminu rzymskiego mielonego Czosnek granulowany lub 2 ząbki drobno posiekanego wg uznania Pieprz czarny świeżo mielony, sól do smaku ok 50-60 ml bardzo zimnej wody Wykonanie: Można smażyć je na patelni grillowej kilkakrotnie przewracając aby ładnie się usmażyły ale też doskonale nadają się na grilla podane z ulubioną sałatą i sosem czosnkowym.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://w-garach-u-gosi.blogspot.com/2016/05/kebabki-nie-tylko-na-grilla.html