Zupa krem z buraczków

Zupy
31.01.2017 9:53
Zupa krem z buraczków

Polecam także: – krem z marchewki z pomarańczą i imbirem – krem z cukinii z nachos – krem z ziemniaków ze śledziem – przepyszna zupa krem z białej cebuli – krem z pieczonych pomidorów i papryki – krem z zielonego groszku z boczkiem – zupa krem z dyni – krem z białych szparagów – zupa krem z fenkuła – krem z papryki z tequilą – krem z pieczonej papryki – najbardziej klasyczny krem z pomidorów – krem z dyni z jabłkiem – krem brokułowy – sałatka z pieczonym burakiem i kozim serem Koniecznie zajrzyjcie do takich przepisów jak: – najlepsze przepisy na zupy kremy – krem z groszku z mlekiem kokosowym – krem z ziemniaków z ciemnym piwem – krem z kalafiora z posypką z bułki tartej – zupa krem z brokuła – krem kalafiorowy z boczkiem i grzankami – zbiór przepisów FIT i odpowiedź na pytanie co jeść na diecie KREM Z BURACZKÓW Ilość porcji: 2-3 Przygotowanie: 20-40 minut Składniki: – 3 buraczki – 750 ml bulionu z warzyw lub drobiowego – 1 łyżeczka startego imbiru – 1 łyżeczka gorczycy – sól i pieprz – 1 łyżka oliwy z oliwek – 2-3 łyżki sera pleśniowego z zieloną lub niebieską pleśnią – odrobina pestek słonecznika do podania – natka pietruszki do posypania Przygotowanie: Na oliwie podsmażcie imbir i gorczycę. Z pewnością w najbliższym czasie pokażę Wam także alternatywę, w postaci zupy z buraczków pieczonych, która smakuje nieco inaczej. Zapraszam Was na pyszny przepis na zupę krem z gotowanych buraczków. Do zrobienia tej zupy możecie użyć także już ugotowanych buraczków, dostępnych w sprzedaży choćby w Lidlu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://nietylkopasta.pl/zupa-krem-buraczkow/