Pierś we francuskim cieście ze szpinakiem

Monika
Obiad
03.12.2016 11:11
Pierś we francuskim cieście ze szpinakiem

Pierś w cieście francuskim ze szpinakiem to raczej propozycja mało fit, przez wzgląd na samo ciasto, za to jest tak smaczna, że czasami warto zapomnieć o liczeniu kalorii. Może być z biedronki, ale niech to będzie to, w wersji xxl szpinak – świeży lub mrożony pierś z kurczaka ser feta Na patelni rozgrzewamy masełko, wrzucamy szpinak i podsmażamy z dużą ilością czosnku – może być świeży, może być w proszku. Pierś w cieście francuskim ze szpinakiem – składniki ciasto francuskie – o, TAKIE –> KLIK. w cieście francuskim ze szpinakiem – przygotowanie Najpierw rozcinamy i rozbijamy pierś na dość grube filety. Można dosolić ale feta jest na tyle słona,że nie powinno być konieczności.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://whatsup-gniezno.pl/2016/12/03/piers-ciescie-francuskim-ze-szpinakiem/