Zupa cztery sery

Beata
Zupy
03.11.2016 0:07
Zupa cztery sery

Składniki 1,5 wody 1 duża marchewka 1 pietruszka kawałek selera 1 serek topiony 100 g sera gorgonzola 100 g sera mozzarella 200 g sera gouda 1 liść laurowy koperek ostra papryka sól pieprz Marchewkę, pietruszkę, seler obrać i pokroić w mniejsze kawałki. Zagotować, dodać serek topiony, pokruszony ser gorgonzola, starty na tarce ser gouda i mozzarella. Jeśli macie ochotę to w zakładce Zupy znajdziecie inne przepisy na smaczne zupy. Kiedy warzywa będą miękkie wyciągnąć liścia laurowego i całość zblendować na gładko. Zalać warzywa wodą, dodać liść laurowy i ugotować wywar.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2016/11/zupa-cztery-sery.html