Gnocchi z pomidorkami

Obiad
16.10.2016 14:50
Gnocchi z pomidorkami

Polecane przepisy: – w jednym miejscu wszystkie moje najlepsze przepisy na kolację GNOCCHI Z POMIDORKAMI PRZYGOTOWANIE: 10 minut ILOŚĆ PORCJI: 2 SKŁADNIKI: – 10-12 pomidorków koktajlowych, mogą być różnokolorowe – pół kostki masła – 10-15 plasterków ostrej kiełbasy – typu chorizo lub węgierskiej – łyżka posiekanego świeżego rozmarynu PRZYGOTOWANIE: Jeśli robicie je sami na świeżo wystarczy po ugotowaniu zalać je sosem powstałym z tego przepisu. Na patelnię dodajcie masło, całość przygotowujcie na średnim ogniu aby masło się nie spaliło. Z uwagi na to ze maso jest już gorące do przygniatania pomidorków użyjcie raczej szpatułki lub praski do ziemniaków niż dłoni. Zaletą tych kluseczek jest to że przygotowuje się je szybko z dowolnym sosem, a ich rowki dodatkowo chłoną to co do nich dodamy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://nietylkopasta.pl/gnocchi-z-pomidorkami/